Afsluiting seizoen Elfstedenhal 12 maart 2022

Beste leden van STC de Preamkeskouwers,

Het einde van het schaatsseizoen nadert.  De laatste schaatstraining voor abonnementhouders met zegelnr. 3.2 is op dinsdag 1 maart. Abonnementshouders met zegelnr. 7.2 hebben hun laatste training op de zaterdag gehad. Op dinsdag 8 maart is er voor zegelnr. 7.2 een compensatie training.

In december 2021 stond er clubactiviteit gepland in de Elfstedenhal te Leeuwarden. Door de coronamaatregelen kon deze activiteit helaas niet doorgaan, maar we hebben een nieuwe activiteit op het programma staan. Op zaterdag 12 maart 2022 organiseert STC de Preamkeskouwers een clubactiviteit voor leden en partner/gezinsleden in de Elfstedenhal te Leeuwarden. We beginnen de activiteit om 14.00 uur met koffie/thee en appeltaart. Daarna gaan we schaatsen. Om 16.00 uur een gezellig samenzijn met een glaasje en een hapje.

Datum: 12 maart 2022

Plaats: De Elfstedenhal, Leeuwarden

Aanvang: 14.00 uur ontvangst met koffie/thee en appeltaart

Aanvang gezellig samenzijn: 16.00 uur.

Kosten:  Gratis voor leden. Voor gezinsleden t/m 16 jaar eveneens gratis. Voor partner en gezinsleden vanaf 17 jaar geld een bijdrage van € 6,20 p.p. voor de schaatsticket (niet-schaatsers geen entreekosten).

Opgave kan via onderstaand button: 

Aanmelden Clubactiviteit