Clubkleding; fiets en loopkleding

Beste Preamkeskouwers,

De schaatstrainingen zijn voorbij. Vele leden zullen in de zomerperiode doorgaan met trainen,  zowel op de racefiets , mountainbike, skeelers en/of hardlopen.  De zomertrainingen van De Preamkeskouwers zullen binnenkort weer van start gaan. We zijn verheugd om jullie mede te delen, dat wij voor onze leden clubkleding kunnen aanbieden tegen een zeer gereduceerd tarief, dankzij warmhartige kledingsponsors. Clubkleding zorgt voor eenheid, herkenning en uitstraling.

Clubkleding De Preamkskouwers: fiets en hardloopkleding
De Preamkeskouwers maakt het dankzij sponsors mogelijk om tegen een zeer gereduceerd tarief sportkleding aan te schaffen in onze eigen vertrouwde clubkleuren, voorzien van ons logo en die van sponsoren. Het ontwerp volgt binnenkort, evenals de toegang de webshop voor het bestellen van de kleding. De kleding is van Kalas, je kunt alvast een kijkje nemen op www.kalas.nl.

Een trim en skeeler setje (t-shirt en short) kunnen we aanbieden voor € 35,00. Een fietssetje (shirt, korte broek en windstopper) voor € 115,00.  Maar je kunt ook alleen voor de fietsshirt en/of korte broek kiezen.

Pasavond
Er is een pasavond ingepland op 11 april van 18:30 tot 20:30 uur. Tijdens deze avond wordt je geholpen op kleding uit te zoeken in de juiste maat.  Na de pasavond zal er een webshop worden geopend, waarna je de sportkleren online kunt bestellen.

Adres:
Kalas
Hoogend 26
8601 AE  SNEEK

Kledingsponsors
De kortingen op onze sportkleding is mogelijk gemaakt door onze kledingsponsors:

Aannemersbedrijf Meerbouw

Tuintechniek Nijefurd

De Fryske

 

Voor niet leden zijn de sportkleren ook te koop, maar hier geld natuurlijk een ander kortingstarief.

Graag tot ziens op maandagavond 11 april in Sneek.